Siirry sisältöön

EastCham Finland

EastCham Finland tunnistaa talouden signaaleja ja tukee suomalaisten yritysten liiketoimintaa Keski-Aasian, Etelä-Kaukasian ja itäisen Euroopan markkinoilla. EastCham Finland tuottaa kansainvälistymispalveluita kaikille suomalaisille yrityksille.

Tunnistamme talouden signaaleja ja tuemme suomalaisten yritysten liiketoimintaa Keski-Aasian, Etelä-Kaukasian ja itäisen Euroopan markkinoilla. Osana vahvaa Team Finland -verkostoa tuotamme kansainvälistymispalveluita kaikille suomalaisille yrityksille.

Seuraamme myös Venäjän markkinoita ja tarjoamme yrityksille tietoa ja neuvontaa pakotteista sekä liiketoimintaympäristön muutoksista.

Tarjoamme jäsenpalveluina yrityksille markkina- ja taloustietoa, uutispalveluja, verkkokoulutuksia, klubitapahtumia ja edunvalvontaa. 

Tarjoamme kaikille suomalaisille yrityksille maksuttomia palveluita, joita on muun muassa markkinoiden asiantuntijaneuvonta, juridiset palvelut, kontaktinhaku, neuvotteluapu, myyntiliidit ja markkinamahdollisuudet.

Maksuttomat palvelumme ja monipuoliset jäsenpalvelumme antavat yrityksille erinomaiset eväät avata uusia liiketoimintamahdollisuuksia.