Siirry sisältöön

EastCham Finland

EastCham tukee suomalaisten yritysten liiketoimintaa Keski-Aasian ja Etelä-Kaukasian markkinoilla sekä valmistautuu Ukrainan uudelleenrakentamiseen yhdessä yritysten kanssa. EastCham Finland tuottaa kansainvälistymispalveluita kaikille suomalaisille yrityksille.

Tunnistamme talouden signaaleja ja tuemme suomalaisten yritysten liiketoimintaa Keski-Aasian ja Etelä-Kaukasian markkinoilla sekä valmistautuu Ukrainan uudelleenrakentamiseen yhdessä yritysten kanssa.Lisäksi teemme pakoteneuvontaa. Osana vahvaa Team Finland -verkostoa tuotamme kansainvälistymispalveluita kaikille suomalaisille yrityksille.

Tarjoamme jäsenpalveluina yrityksille markkina- ja taloustietoa, uutispalveluja, verkkokoulutuksia, klubitapahtumia ja edunvalvontaa. 

Tarjoamme kaikille suomalaisille yrityksille maksuttomia palveluita, joita on muun muassa markkinoiden asiantuntijaneuvonta, juridiset palvelut, kontaktinhaku, neuvotteluapu, myyntiliidit ja markkinamahdollisuudet.

Maksuttomat palvelumme ja monipuoliset jäsenpalvelumme antavat yrityksille erinomaiset eväät avata uusia liiketoimintamahdollisuuksia.