Siirry sisältöön

24/1

Webinaari 24.01.2024

Team Finland Talks: Mitä uutta 2024 tuo kansainvälistyville yrityksille?

Milloin: 24.1.2024 klo 10–11.15
(UTC +2 eli Suomen aikaa)

 

Missä: Microsoft Teams

 

Katso tallenne

 

Lähetämme kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille osallistumislinkin tapahtumaa edeltävänä päivänä. Tilaisuus on suomenkielinen.

 

Lisätietoa

Maija Hakkarainen
Head of Marketing
Business Finland
maija.hakkarainen (at) businessfinland.fi

 

Reetta Niinimäki
Trainee
Business Finland
reetta.niinimaki (at) businessfinland.fi

Team Finland auttaa yritystänne matkalla kohti uusia markkinoita ja uusia kumppanuuksia. Kun päätös viennin aloittamisesta tai uusien avauksien tekemisestä on tehty, saat tukea ja neuvoja. Tässä webinaarissa kerromme, miten ELY-keskusten ja Business Finlandin uudet ja uudistuneet rahoituspalvelut auttavat yritystänne kasvamaan.

Katsaus tuleviin rahoitusmuutoksiin

Vuosi 2024 tuo tullessaan uusia muutoksia Business Finlandin rahoituspalveluihin. Päivitä tietosi ajan tasalle ennen kuin alat kehitellä hankeideaasi. Tunnin tapahtuman aikana saat hyvän perehdytyksen rahoituspalveluihin ja osaat valmistella työn entistä täsmällisemmin.

Tapahtumassa Business Finlandin rahoituksen asiantuntijat kertovat miten hakijoiden tulee nyt valmistautua uudistuviin hakuehtoihin. Tapahtumaan osallistuu myös asiantuntijoita ELY-keskuksista ja heiltä kuulet myös mitä uutta 2024 tuo tullessaan ELYn rahoituskarttaan.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin rahoituspalveluihin tai ehtoihin liittyvä asia, voit kysyä sitä jo ilmoittautumislomakkeella. Nostamme ennakkokysymykset mukaan lähetykseen. Tapahtuma taltioidaan ja kieli on suomi.

Keskustelijoina yksikön johtaja Tiina Rajamäki, johtajat Harri Laajarinne ja Kari Komulainen Business Finlandista sekä rahoituspäällikkö Pasi Loukasmäki ELY-keskuksesta. 

Aiheita

  • Miksi rahoituspalvelut uudistuvat ja mitä uudistuksilla tavoitellaan
  • Innovaatioseteliä voi hakea jälleen 24.1.24 alkaen, vinkit hakijoille
  • Tulevaisuuden Tempo: millaisella Tempo-hakemuksella pärjää jatkossa
  • Tilannekuvat muista rahoituspalveluista ja niiden muutoksista
  • ELY:n rahoituspalvelu-uutiset

Tapahtumaa moderoi Head of Marketing Maija Hakkarainen Business Finlandista.