Siirry sisältöön

7/6

TE-live 7.6.2022 klo 10-11

Team Finland Talks: Saksan markkinat murroksessa

Millä tempolla Saksassa tehdään nyt kauppaa ja mihin tarpeisiin? Millaiset voimat liikuttavat kuluttajien valintoja, ja miten suomalaiset yritykset pääsevät kiinni näihin valintoihin?

Seuraa lähetystä

Lisätietoa

Mirella Kivelä, Viestintäpäällikkö, Pohjanmaan ELY-keskus
+358 295 028 652 
mirella.kivela (at) ely-keskus.fi

Maija Hakkarainen, Head of Marketing, Business Finland
+358 557 7739
maija.hakkarainen (at) businessfinland.fi

Saksan markkinat murroksessa - hyödynnä uudet vientimahdollisuudet

Koronakriisi on vauhdittanut Saksan rakenteellisia uudistuksia ja viime kuukausien tuomat maailmantalouden muutokset ovat kiihdyttäneet uudistuksia entisestään. Julkisen sektorin digitalisointi, eri toimitus- ja arvoketjut sekä energiahuolto ovat avanneet ovia myös suomalaisia yrityksille. Millä tempolla Saksassa tehdään nyt kauppaa ja mihin tarpeisiin? Millaiset voimat liikuttavat kuluttajien valintoja, ja miten suomalaiset yritykset pääsevät kiinni näihin valintoihin? Tule kuulemaan Team Finland Talksia, jossa fokuksena on Saksan markkinat. Tervetuloa seuraamaan lähetystä 7.6.2022 klo 10-11.

Aiheinamme lähetyksessä:

  • Kulutuksen trendit
  • Miten suuret investoinnit vaikuttavat terveydenhuoltoon, koulutukseen, energiahuoltoon tai toimitusketjuihin? Miten suomalaiset yritykset pääsevät mukaan yhteistyöhön?
  • Miten tehdä kauppaa Saksassa?

Lähetyksessä vieraina Saksan markkinoiden asiantuntijat Senior Advisor Helmi-Nelli Körkkö Business Finlandista ja toimitusjohtaja Jan Feller Saksalais-Suomalaisesta kauppakamarista, sekä yrittäjä ja toimitusjohtaja Ville Moilanen, Hetitec Oy.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista jättää ennakkokysymyksiä. 

Tapahtuman pääjärjestäjinä ovat ELY-keskus ja TE-toimisto yhteistyössä muiden Team Finland -verkoston toimijoiden kanssa: Business Finland, Saksalais-Suomalainen Kauppakamari, Finnvera, ulkoministeriö sekä Keskuskauppakamari ja Suomen Yrittäjät.

Alkulämmittelynä suosittelemme videota "How to enter the German market?" Haastateltavana Alun Jones Business Finlandista.

 

Tutustu Team Finland Talkseihin
Liiketoimintamahdollisuuksia ja maakatsauksia Saksasta