Siirry sisältöön

18/11

Webinaari 18.11.2021 klo 9.00–10.45

West Coast Food Export Kick-Start - tule mukaan starttaamaan vientiä!

Aloitamme länsirannikolla sijaitseville elintarvikeyrityksille tarkoitetun valmennusohjelman, jonka päämääränä on yritysten viennin käynnistäminen. Yritykset voivat olla isoja tai pieniä, koolla ei ole väliä. Tärkeintä on motivaatio, resurssit ja halu panostaa vientiin.

Valmennuskokonaisuuden tavoitteena on tuoda ELY-keskusten, Business Finlandin ja Viexpon palvelut esille elintarvikeyrityksille ja helpottaa näin yritysten pääsyä kansainvälisille markkinoille.

Me välitämme tietoa, verkostoja ja yhteistyömahdollisuuksia yrityksille. Aloitamme Teamsissa!

Ohjelma

Länsirannikon elintarvikeviennin startti -ohjelman idean esittely
Carita Vastinesluoma, Team Finland -koordinaattori, Satakunnan ELY-keskus

Länsirannikon elintarvikeviennin startti -ohjelman asiantuntijat esittäytyvät
Business Finland, Business Coach, Growth companies, Pirjo Hakanpää
Varsinais-Suomen ELY-keskus, Team Finland -koordinaattori, Leevi Törmäkangas
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Team Finland -koordinaattori, Riikka Ylikangas
Pohjanmaan ELY-keskus, Team Finland -koordinaattori, Tom Saksa
Viexpo, Senior Advisor, Kåre Björkstrand
Finnvera, aluepäällikkö, Jyrki Isotalo

Yrityscase onnistuneesta viennin käynnistämisestä
Veera Meltovaara Marketing Director, Export, Leipomo Rosten Oy - Maku edellä maailmalle

Kierros maihin, joissa suomalaisilla elintarvikkeilla on nostetta
Saksa: Lili Lehtovuori, Global Opportunity Leader, Business Finland
Ruotsi: Kåre Björkstrand, Senior Advisor, Viexpo
Kiina: Katja Pethman, ylitarkastaja, Ruokavirasto
Venäjä: SOK, Ilkka Alarotu, Senior Vice President, Retail Business (Pietari ja Viro)

Q&A-osio
Yhteenveto tilaisuudesta ja miten tästä jatkamme
Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tervetuloa mukaan!