Siirry sisältöön

Delegaatiovierailut kohdemaihin ja yritysvaltuuskunnat Suomeen

Yrityksesi voi osallistua vientiä edistävälle Team Finland -vierailulle.

Delegatiovierailut kohdemaihin

Business Finlandin koordinoimat delegaatiot järjestetään Team Finland -verkoston yhteistyönä. Delegaatiovierailuille voivat osallistua kansainvälistymisen eri vaiheissa olevat suomalaisyritykset. Vierailut edistävät yritysten kansainvälistä liiketoimintaa. Palvelupaketti sisältää toimialakohtaisia tapaamisia, verkostoitumista merkittävien liiketoimintatahojen sekä poliittisten toimijoiden kanssa, näkyvyyttä ja neuvontaa.

Yritys pystyy vierailuilla markkinoimaan tuotteitaan, osaamistaan ja palveluitaan. Vierailuilla yritykset keräävät tietoa uusista markkina-alueista ja luovat yhteyksiä paikallisiin asiakkaisiin, päätöksentekijöihin sekä verkostoituvat muiden potentiaalisten partnereiden kanssa. Vierailut edistävät myös investointeja Suomeen ja vahvistavat Suomen maakuvaa.

Delegaatioihin on osallistumismaksu, joka kattaa projektista kertyneet kustannukset. Projekti ei saa rahoitusta työ- ja elinkeinoministeriöstä, mutta osanottajat voivat hakea rahoitusta ELY-keskuksista. Osallistumismaksun lisäksi yritykset maksavat omat matka- ja hotellikulunsa.

Yritysvaltuuskunnat Suomeen

Business Finland ottaa vastaan ja isännöi Suomessa ulkomaisia korkean tason yritysvaltuuskuntia muiden Team Finland -kumppanien kanssa.

Ulkomaisten yritysvaltuuskuntien Suomen vierailujen tarkoituksena on luoda yhteyksiä suomalaisiin yrityksiin ja päättäjiin, tehdä kauppaa sekä löytää uusia, innovatiivisia molempia osapuolia hyödyttäviä yhteistyömuotoja.

Tutustu Team Finland -vierailuihin ulkomaille ja katso mitä valtuuskuntia on tulossa Suomeen.

Lisätietoa Team Finland -vierailuista