Siirry sisältöön

SVKK: Kumppanisi Venäjän-kaupassa

Suomalais-Venäläinen kauppakamari on johtava Venäjän-kaupan asiantuntijaorganisaatio. Autamme suomalaisia yrityksiä viennissä ja liiketoiminnassa Venäjällä.

Palvelemme yrityksiä Venäjä-liiketoimintojen kaikissa vaiheissa – viennin aloittamisesta etabloitumiseen ja Venäjän markkinoilla toimimiseen. Tarjoamme maksutonta neuvontaa, koulutamme, tuotamme tietoa, verkostoimme ja selvitämme markkinoiden mahdollisuuksia. Maksuttomat palvelumme sekä monipuoliset jäsenpalvelumme antavat yrityksille erinomaiset eväät menestyä Venäjän-kaupassa.

Tarjoamme kaikille suomalaisille yrityksille maksuttomia palveluita, joita on mm. Venäjän markkinoiden asiantuntijaneuvonta, juridiset palvelut, kontaktinhaku, neuvotteluapu, markkinoiden mahdollisuuksien kartoittaminen ja viestiminen yrityksille, myyntiliidit sekä Team Finland -kasvuohjelmien toteutus Venäjällä. Ohjaamme yrityksiä tarvittaessa myös yksityisten palvelutarjoajien luokse.

Järjestämme Venäjän-kaupan koulutusta ja eri puolille Venäjää suuntautuvia Team Finland -vienninedistämismatkoja omakustannushintaan. TF-matkat tehdään Suomen Moskovan-suurlähettilään Mikko Hautalan johdolla. Olemme vuodesta 2011 järjestäneet syksyisin suuren Finnish Business -tapahtuman Venäjällä. Lisäksi toteutamme avaimet käteen
-periaatteella erilaisia asiakastilaisuuksia ison mittakaavan PR-tapahtumista ja business forumeista yritysten tuotteiden tai palveluiden esittelytilaisuuksiin.

Suomalais-Venäläisellä kauppakamarilla on suomalaisia ja venäläisiä jäseniä lähes 700. Jäsentoimintamme on aktiivista ja yksi tärkeimmistä peruspilareistamme. Järjestämme noin 70 jäsentilaisuutta vuodessa ja julkaisemme suomen- ja venäjänkielistä jäsenlehteä sekä päivittäisiä Venäjän-kaupan uutisia. Toimimme etujärjestönä ja jäsenpalveluidemme kautta tarjoamme jäsenyrityksille ajankohtaista Venäjä-tietoa, erilaisia verkostoitumistilaisuuksia ja vaikutuskanavia. Venäjän-kaupan asiantuntijamme palvelevat yrityksiä Helsingissä, Moskovassa, Pietarissa ja Jekaterinburgissa. Edistämme myös venäläisten yritysten mahdollisuuksia löytää Suomesta kumppaneita ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Keskeisiä kumppaneitamme vienninedistämisessä ja yritysten edunvalvonnassa ovat työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoministeriö, Moskovan suurlähetystö, Pietarin pääkonsulaatti, Team Finland -verkosto, East Office of Finnish Industries, Elinkeinoelämän keskusliitto, Keskuskauppakamari, Suomen Yrittäjät, Association of European Business, kauppakamarit Suomessa ja Venäjällä, Venäjän kaupallinen edustusto Suomessa ja Venäjän Suomen-suurlähetystö.